Εδώ γράφονται τα πάντα...
Η σωστή πληροφόρηση είναι η αρχή του τέλους για αυτούς που θέλουν να μας βάλουν να ζήσουμε μια Οργουελική ζωή

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

"Γαλάζιος" εμφύλιος στην Καστοριά

Γαλάζιος" εμφύλιος στην Καστοριά, μετά τις δηλώσεις του μέλους της  Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ κυρίας Μαρίας Αντωνίου, πως : "υπάρχει κοινοβουλευτικό κενό στην εκπροσώπηση του κόμματος" στο νομό.
Με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΔΙΚΤΥΟ1, ο μοναδικός βουλευτής του κόμματος στην Καστοριά κ.Ζήσης Τζηκαλάγιας, επιτέθηκε κατά της κυρίας Αντωνίου, χαρακτηρίζοντάς την .. "μεθυσμένη"  ουσιαστικά. "Πρέπει να έχεις πιει για να τα λες όλα αυτά, να γίνει αλκοτέστ, πολιτικό ατόπημα, και ότι, όλες οι δηλώσεις της κυρίας έγιναν εν ευθυμία μιας και στο Άργος Ορεστικό έχουμε εμποροπανήγυρη και πίνει ο κόσμος κάνα ποτήρι παραπάνω" δήλωσε συγκεκριμένα ο κ.τζηκαλόγιας, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις και σχόλια στην Καστοριά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής της ΝΔ, προτίθεται να ζητήσει την παρέμβαση των οργάνων του κόμματος, προκειμένου να "συνετιστεί"  το μέλος της  Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος που κατάγεται από την περιοχή και στις προηγούμενες εκλογές ήταν υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ και σύμφωνα με δηλώσεις της, φιλοδοξεί να είναι εκ νέου στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση όποτε και αν γίνει.

Καστοριά : Alphafm για ΘΕΜΑ online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παλαιότερες αναρτήσεις